Az MLSZ Edzőképző Központja 2019 augusztusában UEFA A és UEFA B tanfolyamokra hirdet meg felvételi vizsgá(ka)t. Ha szeretnél nagyobb eséllyel részt venni ezen események valamelyikén, jelentkezz a Focifüggő felkészítőjére! A képzések függetlenek az MLSZ Edzőképző Központjától.

Mit nyújt a tanfolyam?

[info_list_father][info_list_son theme=”right” style=”icon” titleclr=”#1e73be” icon=”fa fa-key” title=”Hozzáférést”]Július elsejétől (vagy később a jelentkezés napjától) teljes hozzáférést biztosítunk a tesztekhez egészen augusztus végéig, így a Grassroots C és az UEFA B tesztet is használhatod.[/info_list_son][info_list_son theme=”right” style=”icon” titleclr=”#1e73be” icon=”fa fa-coffee” title=”Teljes ellátást”]A nap során délelőtt és délután gyümölcsöket, sós és édes ropogtatnivalót, vizet, üdítőt és minőségi kávét (Nespresso) biztosítunk a résztvevőknek. Az akadémia éttermében pedig ebéddel várunk mindenkit a fárasztó gyakorlatot követően. Gondolunk az ételérzékenyekre is.[/info_list_son][info_list_son theme=”right” style=”icon” titleclr=”#1e73be” icon=”fa fa-life-ring” title=”Mentőövet”]Mind a gyakorlat, mind az elmélet során igyekszünk a legnagyobb figyelemmel kísérni a produkciókat és minden résztvevőnek a lehető legtöbbet segíteni.[/info_list_son][info_list_son theme=”right” style=”icon” titleclr=”#1e73be” icon=”fa fa-podcast” title=”Online segítséget”]Nem engedjük el a kezed a tanfolyamot követően sem, hiszen online segítségnyújtással járulunk hozzá a remélhetőleg sikeres felvételidhez.[/info_list_son][/info_list_father]

Időterv

[info_list_father][info_list_son style=”icon” titleclr=”#dd3333″ icon=”fa fa-handshake-o” title=”08:30-08:55 érkezés”]A résztvevőknek 8:30-tól van lehetőségük a Magyar Futball Akadémiára érkezni, ahol külön a hölgyeknek és külön a férfiaknak öltözési lehetőséget biztosítunk.[/info_list_son][info_list_son style=”icon” titleclr=”#dd3333″ icon=”fa fa-futbol-o” title=”09:00-11:45 gyakorlati foglalkozás”]A rövid köszöntőt a gyakorlati foglalkozások váltják. A résztvevők kis létszámú csoportokban három állomáson gyakorolhatnak (dekázás, padra passz, labdavezetés), ahol szakképzett edzők, technikás játékosok adnak tippeket és segítik a felkészülést. A forgások között pihenőt tartunk.[/info_list_son][info_list_son style=”icon” titleclr=”#dd3333″ icon=”fa fa-cutlery” title=”12:00-13:00 ebéd”]Az ebédszünet előtt ismét lesz lehetőség az öltözésre, zuhanyzásra. Az ebédet az akadémia éttermében biztosítjuk a résztvevők számára.[/info_list_son][info_list_son style=”icon” titleclr=”#dd3333″ icon=”fa fa-laptop” title=”13:00-16:00 elméleti foglalkozás”]A nap második felében az elméleti képzésen lesz a hangsúly. Ötvenperces órákon gyakorolhatják a résztvevők az elkészített teszteket, melyeken oktatóink a felvetődő kérdések esetén készséggel segítenek. Az egyes órák között tízperces kávészüneteket tartunk.[/info_list_son][/info_list_father]

Helyszín: Magyar Futball Akadémia

Kötelező felszerelés:

  • Műfűre alkalmas cipő (tilos az éles)
  • Külön felszerelés az elméleti és a gyakorlati foglalkozásokra
  • Laptop/tablet/telefon, mely az elméleti foglalkozáson nélkülözhetetlen lesz számodra

Mikor?

2019.07.20 szombat
2019.07.28 vasárnap

Mennyiért?

20.000 Ft/fő/nap
max: 40 fő/nap

A tanfolyamok legalább öt fővel indulnak, amennyiben ezen létszám nincs meg, a két tanfolyamot összevonjuk és a második időpontban tartjuk. Erről legkésőbb 07.15-én 12 óráig e-mailben értesítjük az érintetteket. 

Lemondás

Amennyiben mégsem tudnál jönni a tanfolyamra, s azt a tanfolyamot (amelyikre jelentkeztél) megelőző kettő héttel jelzed e-mailben, 3000 forint kezelési költség ellenében visszautaljuk a befizetett összeget.

Amennyiben mégsem tudnál jönni az első tanfolyamra, s azt a tanfolyamot megelőző legkésőbb egy héttel jelzed e-mailben, akkor ha van szabad hely, részt vehetsz a második tanfolyamon.

Ezeken az időpontokon felül nem áll módunkban visszautalni jelentkezési díjat és átvezetni a regisztrációdat a későbbi tanfolyamra.