A magyar bajnokot szinte mindenki lenézte, s igaz, hogy Bulgáriában szerencséje volt, Felcsúton harcosabban játszott és kiejtette a Ludogoretset. 

Bajnokok Ligája, második selejtezőkör, visszavágó
Videoton-Ludogorets Razgrad (bolgár) 1-0 (1-0)
Felcsút, Pancho Arena, 2878 néző. Vezette: Manuel Schuettengruber (Robert Steinacher, Andreas Rothmann – osztrákok)

Videoton: Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinicius, Stopira – Hadzic (Nikolov 88.), Kovács I. (Pátkai 90.), Varga J. – Nego, M. Szcsepovics (S. Szcsepovics 75.), Huszti

Ludogorets: Renan – Cicinho, Terziev, Moti, Natanael – Campanharo (Góralski 46.), Djakov, Marcelinho – Wanderson (Joao Paulo 74.), Swierczok (Keseru 67.), Misidjan

Gólszerző: Hadzic (45.)

Sárga lapok: Fiola (37.), Hadzic (45+2.), Huszti (85.), Nikolov (90+4.) ill. Marcelinho (26.), Djakov (71.), Góralski (85.), Moti (87.)

Kiállítva: Misidjan (40. – második sárga lapot követően)

A fordulást követően valamelyest csökkent a bolgár labdabirtoklási fölény a Videoton kifejezetten veszélyes támadásokat vezetett. De Renan állta a sarat, aki többek között Huszti Szabolcs földre lőtt és onnan kellemetlenül pattanó kísérletét elképesztő bravúrral hárította. A cseréit hamar elhasználó Ludogorets mindent egy lapra feltéve próbálkozott, lőtt is egy kapufát, több veszélyes helyről elvégzett szabadrúgást is elpuskázott, míg a Videoton tetszetős kontrákat vezetett a fellazuló védelemmel szemben. Az ötperces hosszabbítás során két nagyon veszélyes lehetőség is adódott a magyar bajnok előtt, ám az utolsó pillanatban tisztázni tudtak a vendégek. Sőt! A 94. percben Nego a kapust is kicselezte, majd mellé gurított. De belefért, hiszen a Ludogorets hiába rohamozott gőzerővel a végén, gólt 180 perc alatt nem tudott gólt szerezni, így Malmö-Videoton párharc következik a Bajnokok Ligájának harmadik selejtezőkörében.

Ez a meccs más volt, mint az egy héttel ezelőtti, s ennek rendjén módján vette kezdetét is. Ugyan a Ludogorets többet birtokolta a labdát, a keményen védekező Videoton ellen nem volt lehetősége, míg a Vidi Kovács István révén veszélyeztetett és amúgy is több kísérlete volt. A negyvenedik percben szinte megfagyott a levegő a nézőtéren, amikor az osztrák játékvezető Misjidan és Juhász ütközésénél a sípjába fújt. Megítélése szerint Misjidan dobta magát, amiért megkapta második sárgáját emberhátrányba sodorva csapatát. Lendületet is vett a Videoton, mely kapuja elé szegezte ellenfelét, s a 45. percben Huszti Szabolcs löbbölt be balról egy labdát, amit Stopira középre fejelt, ahol Anel Hadzic megelőzve őrzőjét fejjel bevette a bolgár kaput. 1-0, érett meglepetés.

Az odavágón jóval támadóbb szellemben játszott az esélyesebb Ludogorets. 61 százalékban birtokolta a labdát, 16 alkalommal lőtt kapura a Vidi kettő kísérletével szemben, s összességében nyugodtan kijelenthetjük szerencséje is volt a magyar bajnoknak. Mindenesetre a ránk nézve hízelgő eredmény tükrében is a bolgárok maradtak a párharc esélyesei, amit a fogadóirodák oddsai is hűen tükröztek (6,4 – 3,6 – 1,4).