Márciusi Ifjak néven 2018. március 17-én szombaton labdarúgó-tornát szervezünk a 2012-es, a 2011-es és a 2009-es korosztály számára Dunakeszin, a Magyarság Sporttelepen.

 

Szabályok (U6 és U7):

3:3 elleni kapusok nélküli játék zajlik 3-as méretű labdával 15X20 méteres területen, melynek alapvonalain 2X1-es kapukra szerezhető gól a pálya teljes területéről. Gólt követően a labda lábbal hozható ismét játékba az alapvonalról. Ilyenkor az ellenfélnek vissza kell húzódnia saját térfelére. Szöglet és les nincs, a cserék folyamatosak, s ha a labda oldalt elhagyta a játékteret, az lapos passzal hozható újra játékba, de ebből közvetlenül gól nem szerezhető. Az ellenfél játékosának ilyenkor legalább három méter távolságra kell helyezkednie. A mérkőzések időtartama futóórával 10 perc. Egy csapatba maximum hat játékos nevezhető.

Szabályok (U9):

4:4 elleni játék zajlik kapusokkal 4-es méretű labdával 20X40 méteres területen, melynek alapvonalain 3X2-es kapukra szerezhető gól a pálya teljes területéről. Gólt követően középkezdéssel folytatódik a játék. A büntetőterületet a pálya szélén bójákkal egyértelműen kijelöljük. A büntetőpont hét méterre található a kaputól. Les nincs, a cserék folyamatosak, s ha a labda elhagyta a játékteret, az a földről passzal hozható újra játékba. Szögletrúgás van. A kapus a mérkőzés során bármikor továbbíthatja a labdát a félpályán túlra. A mérkőzések időtartama futóórával 15 perc. Egy csapatba maximum tíz játékos nevezhető.

Díjazás:

Az első három helyezett csapat kupát, míg játékosaik érmet kapnak a helyezés függvényében. Díjat kap a gólkirály, a legjobb (mezőny)játékos és az U9-es korosztályban a legjobb kapus. 

Nevezési díj: 

10.000 forint/csapat mindegyik korosztályban, melyet átutalással kell rendezni.

2018. március 17. szombat

2120 Dunakeszi, Fő út 145.

2012-es és 2011-es lebonyolítás egy időben, 3-3 pályán

2009-es lebonyolítás

U6-os (2012) nevezések

Dunakanyar Régió UFC

III. Kerületi TVE kék

III. Kerületi TVE fehér

VS Dunakeszi

U7-es (2011) nevezések

Budapest Honvéd FC

Csepel FC

Dunakanyar Régió UFC

III. Kerületi TVE kék

III. Kerületi TVE fehér

Ikarus BSE kék

Ikarus BSE piros

Péceli Spartacus SE

VS Dunakeszi

Már csak 3 hely maradt!

U9-es (2009) nevezések

Debrecen SC

Diósgyőri VTK

Dorogi FC

Kecskeméti LC KTE SI

Keleti Labdarúgó UPSE

Leányfalu SE

Pestújhelyi SC

Péceli Spartacus SE

REAC Sportiskola SE

VS Dunakeszi