GDPR

Mindenek előtt

A Focifüggő figyel arra, hogy az oldalon gyűjtött és szerverein tárolt adatait a lehető legbiztonságosabban kezelje. A személyes adatokat kizárólag a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően használjuk. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tárolt adatokról tájékoztassuk, valamint kérésre töröljük adatait adatbázisunkból az illetékes törvényi előírások figyelembevételével azoknak, akiket az érint és ezt kérik. Harmadik félnek kizárólag törvényi kötelesség és hozzájárulás alapján adunk át adatokat.

Üzemeltető:

Túrafüggő Kft. (1043 Budapest, Aradi utca 43. I/5.)
cégjegyzékszám: 01-09-972400
adószám: 23581463-1-41
továbbiakban: adatkezelő

Az adatkezelési tájékoztató keretein belül azzal a törvényi kötelességünknek teszünk eleget, mely szerint az adatkezelés hivatalos megkezdését megelőzően tájékoztatnunk kell Téged, mint érintettet, hogy hozzájárulásod alapján kezeljük adataidat.

Ebben a tájékoztatóban kötelességünknek eleget téve részletesen tájékoztatunk az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, esetleges adatfeldolgozásról és azokról a jogokról és jogorvoslati lehetőségekről, amikkel élhetsz az adatkezelést illetően.

Ez az adatkezelési tájékoztató a http://focifuggo.hu weboldal (és aloldalai) adatkezelését szabályozza. Az aktuális adatkezelési tájékoztató olvasható és pdf formátumban letölthető az következő internetes címről: http://focifuggo.hu/gdpr

Felvételi előkészítők

Célunk, hogy Magyarországon képzett edzők foglalkozhassanak a labdarúgókkal, legyenek azok egészen kis gyermekek vagy felnőttek. A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központjának szakmai irányvonalaira reflektálva szeretnénk segíteni azoknak a magyar labdarúgó-edzőknek, akik felvételi előtt állnak. Ezt úgy kívánjuk megvalósítani, hogy az UEFA B és az UEFA A felvételi vizsgákra egy-egy nap előkészítő tanfolyamot tartunk. Meg kell jegyezzük, a Focifüggő és az MLSZ Edzőképző Központja között semmilyen kontraktus, kapcsolat nem áll fent. Csupán részesei vagyunk a rendszernek, hiszen mi is felvételizünk, járjuk a képzéseket és gyűjtögetjük a licenceket a velük járó tudással.

Jelentkezés

Ezen tanfolyamainkon a kapcsolattartás végett Google Űrlapokon történő jelentkezés során szükségünk van a nevedre, e-mail címedre és telefonszámodra. Az esetleges névütközések miatt elkérjük a születési dátumodat is.

Minden befizetett összegről számlát adunk, ami további adatok megadását teszi nélkülözhetetlenné. Elkérjük az irányítószámodat, a település nevét, valamint az utcanevet és a házszámot. Fontos, hogy a számlát mindig azon személy/jogi személy nevére állítjuk ki, aki az utalást/fizetést végrehajtotta.

Az űrlapokon megadott adatokat a felhőalapú Google Drive-on tároljuk. A tanfolyamot követően 30 napon belül kérésedre töröljük az adataidat innen, ha azt e-mailben jelzed nekünk.

A számlázás a számlázz.hu portálon történik, ahonnan e-számlát küldünk. A számlákat, s ezáltal adataidat a jogszabályoknak megfelelően előírt ideig és módon tároljuk.

A jelentkezési felületen ha étkezést, ellátást is tartalmaz a tanfolyam/előkészítő/stb., akkor ezzel kapcsolatban is gyűjtünk információkat. Azaz, hogy mit eszel, s esetleg szenvedsz-e valamilyen ételintoleranciában. Természetesen ezen adatokat sem adjuk át harmadik félnek úgy, hogy beazonosítható legyél.

Fontos, hogy az egyéb megjegyzések is csak a tanfolyammal összefüggésben kerülnek rögzítésre, már ha osztasz meg velünk bármilyen ezzel kapcsolatos plusz információt.

Hang-, kép- és videoanyag

A felvételi előkészítőkön videó- és képanyag készül, melyet megjelenítünk weboldalunkon (http:/focifuggo.hu), Twitter-oldalunkon (https://twitter.com/turablog), Instagram-oldalukon (https://www.instagram.com/focifuggo/) és Facebook-oldalunkon https://www.facebook.com/focifuggovagyok/).

Egyebek

A megadott adatokból névtelen, beazonosíthatatlan statisztikákat készítünk, melyeket a korábban említett felületeinken publikálunk. Az e-mail címedet külső e-mail szolgáltatónk weboldalán, a Mailchimpen hírlevélküldéssel kapcsolatban feltöltünk. Ez az adatbázis nem nyilvános, csak mi látjuk, férünk hozzá, s a hírlevélről bármikor le tudsz iratkozni azok alján.